Cassano: Od Mourinhovog nogometa mi se povraća. Nikad nije bio veliki trener

Foto: EPA

BIVŠI talijanski nogometaš Antonio Cassano poznat je po oštrim kritikama u nogometnim kuloarima. Nekadašnji napadač Rome, Real Madrida i talijanske reprezentacije nikoga ne štedi, a sada je žestoko udario po Joseu Mourinhu. Cassanove izjave o Rominom treneru prenijela je A Bola i iz njih se da iščitati da Talijan ne preferira Portugalca.

"Mourinho nikada nije bio veliki trener. Samo zna kako se nositi s novinarima i dobar je komunikator. Dobar je u vođenju velikih igrača. Lako je biti prijatelj s velikim nogometašima", rekao je Cassano u podcastu Christiana Vierija pa dodao kako je Mourinho u Romi pravio katastrofu za katastrofom.

"Roma igra odvratan nogomet"

"Natjerao je da klub troši novac na Nemanju Matića i Ruija Patricija. Njegov nogomet u talijanskom kupu me potjerao na povraćanje. Čak i s drugorazrednom momčadi morate pobijediti Cremonese. Način na koji je postupio s Rickom Karsdropom je bio katastrofalan. Sada se on vraća u momčad, nakon što ga je Mourinho potjerao."

"Zna li netko zašto? To je nered. A isto se dogodilo i sa Zaniolom. Prošlo je godinu i pol otkako vodi Romu, a Roma ne igra uopće dobar nogomet", završio je bivši talijanski napadač.

Pročitajte više