Čeh dobio nasljednika u Slovačkoj: Pogledajte Kuckinu spektakularnu panenku Bayernu

Foto: Screenshot YouTube

MILAN je u Chicagu svladao Bayern s 5:3 nakon penala u prijateljskom dvoboju International Champions Cupa. Poslije 92. minute igre bilo je 3:3. M'Baye Niang pogodio je za vodstvo Rossonera u 23. minuti, a zatim je u 29. izjednačio Franck Ribery, David Alaba preokrenuo rezultat u 38. a Andrea Bertolacci vrati stvari na početak u 49. Talijani su bili na korak do pobjede, ali je Ribery iz penala u 90. minuti uspio spasiti momčad Carla Ancelottija, pa je susret odlučen penalima.

U četvrtoj seriji vratar Milana Gianluigi Donnarumma obranio je udarac Rafinhe, a Giacomo Bonaventura potvrdio pobjedu ekipe Vincenza Montelle. Međutim, gol Juraja Kucke obilježio je jedanaesterce. Slovački reprezentativac je u trećoj seriji maestralno izveo panenku, dok je vratar Bayerna Sven Ulreich bespomoćno promatrao majstoriju 29-godišnjeg veznjaka, koji je potpisao jednu od najljepših panenki u povijesti.

Također, Kucka je u 61. minuti zabio za 3:2, a lopta je na putu do gola promijenila smjer jer je pogodila jednog igrača Bayerna.

Milan će 31. srpnja u Santa Clari igrati protiv Lovrenovog Liverpoola, a Bayern dan ranije protiv Intera u Charlotteu.

Pročitajte više