Červar na odlasku iz Zagreba izgubio živce: "Ako ja progovorim, neće biti dobro"

Foto: Hina

"ŽELIM da se klub javno očituje zašto više nisam trener PPD Zagreb", poručio je Lino Červar nakon pobjede svojih izabranika protiv Nexea 20:17.

Červaru je to, kao što je ranije najavljeno, bila posljednja utakmica na klupi Zagreba.

"Želim da to kažu glasno i jasno i da mi to lijepo objasne i neka odgovor bude što prije", rekao je Červar koji s klupe Zagreba odlazi ogorčen i to samo pet mjeseci nakon povratka.

"Zadnjih desetak godina stalno mi se nešto podmeće i zaista bih volio čuti zašto. Klubovi mi podmeću... A nikad nisam nikoga u životu napadao. A mene se stalno napada. Nije to u redu, nije to fer."

Čeka današnju presicu kluba...

"Kada čujem odgovor kluba, onda ću se oglasiti. Ne prije. I ako ne kažu istinu, neće biti dobro. Jer onda ću ja reći sve i nekima to neće biti drago niti ugodno."

Červar je istaknuo i zadovoljstvo igrama svojih igrača u SEHA ligi i u Ligi prvaka.

"U Europi smo samo bod iza Nantesa, dva iza Flensburga, on još dolazi ovdje i mislim da ćemo se boriti za treće ili četvrto mjesto."

Nedavno smo razgovarali s Linom i uopće nije djelovao ljutito što napušta klub.

''Odluka je donesena u skladu s dogovorom s Upravom kluba i to još davno prije. Dogovorili smo se da ću voditi Zagreb do Nove godine, a onda ću se u potpunosti posvetiti reprezentaciji. Kako znate, sad nas čekaju pripreme za SP koji je u siječnju i zaista imam previše posla tako da držim da je bolje da netko drugi preuzme vođenje kluba'', kazao nam je tada hrvatski izbornik.

Pročitajte više