Červar o Sigurdssonu: Za razliku od njega, ja bih se s Japanom borio za zlato na OI

Foto: EPA

LEGENDARNI hrvatski trener Lino Červar za Sportklub je govorio o Islanđaninu Daguru Sigurdssonu, aktualnom izborniku hrvatske rukometne reprezentacije. Červar nije pretjerano oduševljen Sigurdssonom iako je Islanđanin uspio odvesti Hrvatsku na Olimpijske igre u Pariz.

"Ja bih se s Japanom u normalnim okolnostima borio za olimpijsko zlato", rekao je Červar aludiravši na činjenicu da je Sigurdsson prije dolaska u Hrvatsku bio izbornik Japana. Červar je dodao kako mu Sigurdsson nije nikakav konkurent jer ga klupa hrvatske reprezentacije više ne zanima. Poseban razgovor s Červarom možete ekskluzivno pogledati na Sport Klubu 1 danas od 22:20.

Podsjetimo, hrvatski rukometaši su pod vodstvom novog izbornika Dagura Sigurdssona izborili plasman na Olimpijske igre u Parizu. Sigurdssonu će to biti treći put da vodi neku reprezentaciju na Olimpijskim igrama - s Njemačkom je 2016. osvojio broncu, a s Japanom je nastupio na Igrama u Tokiju prije tri godine. Sigurdsson je preuzeo reprezentaciju krajem veljače.

Pročitajte više