Charlieja Daviesa žele i Francuzi; Hajduk zapeo za Kamerunca Kouemahu

UKOLIKO Hajduk namjerava dovesti američkog napadača Charlieja Daviesa, za koga je interes objavio prije nekoliko dana, morat će reagirati vrlo brzo.

>

Naime, za otkriće Kupa konfederacija, kako Daviesa predstavljaju francuski mediji ozbiljno je zagrizlo nekolicina klubova iz Championnata. Interesom prednjače Sochaux i jedan od tamošnjih najtrofejnijih klubova.

Prisjetimo se, Davies je 23-godišnji napadač koji trenutno kruh zarađuje igranjem u švedskom Hammarbyju, za koji nastupio 56 puta i postigao 21 zgoditak. Prema Transfermarktu Davies vrijedi dva milijuna eura.

Hajduk zapeo za Kamerunca Kouemahu

Istovremeno prema pisanju Slobodne Dalmacije izgleda najbliži Hajduku je kamerunski napadač Dorge Rostand Kouemaha, trenutno član njemačkog Duisburga, koji prema Transfermarktu vrijedi milijun i po eura.

Visok 192 cm 26-godišnji Koumaha europsku karijeru započeo je u grčkom Arisu 2004. godine, a igrao je i za mađarsku Tatabanyu (33 nastupa, 14 golova) te Debrecen, (27 nastupa, 13 golova). Potom odlazi u Njemačku, u Duisburg gdje prošle sezone upisuje 27 nastupa i 11 golova.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više