Lige petice

CHELSEA - BRENTFORD 1:4 Eriksen zabio prvi klupski pogodak ove sezone

Foto: Profimedia

CHRISTIAN ERIKSEN zabio je svoj prvi klupski pogodak ove sezone u gostujućoj pobjedi Brentforda nad Chelseajem 4:1 u 31. kolu Premier lige. Podsjetimo, Eriksen je zabio dva gola na protekloj reprezentativnoj pauzi te je tako sada na tri pogotka otkad se vratio nogometu nakon što je preživio srčani udar na Euru.

Iako je Chelsea poveo golom Rudigera u 48. minuti, uslijedio je brzi preokret Brentforda. Janelt je zabio u 50. minuti, potom Eriksen četiri minute kasnije, da bi zatim Janelt svojim drugim golom povisio na 3:1. Konačnih 4:1 postavio je Wissa u 87. minuti.

City se vratio na prvo mjesto

Manchester City u gostima je svladao Burnley 2:0 pogocima De Bruynea i Gundogana te se tako vratio na prvo mjesto tablice s bodom više od Liverpoola, s kojim će idući vikend igrati derbi koji bi mogao odlučiti prvaka.

U ostalim utakmicama, Brighton i Norwich odigrali su 0:0. Remizirali su i Leeds i Southampton (1:1), pogodak za domaće zabio je Harrison, a za goste Ward-Prowse. Pobjedu 2:1 su ostvarili Wolvesi nad Aston Villom golom Jonnyja i autogolom Younga. Poraz Ville je ublažio Watkins.

 

Pročitajte više