Chelsea na službenim stranicama pustio u prodaju dresove Robinha

U LONDONSKOM Chelseaju nisu čekali konačnu potvrdu, već su na svom internet portalu počeli s prodajom dresa Brazilca Robinha bez broja.

Wagner Ribeiro, agent brazilskog nogometnog reprezentativca, ovih se dana nalazi u Londonu, a po izvještajima engleskih medija u srijedu navečer je obavio sastanak uz večeru s Petrom Kenynom, direktorom londonskog kluba. Svi govore kako je dolazak Robiha u Chelsea gotova stvar, makar madridski Real još uvijek odugovlači s konačnim puštanjem igrača koji je posve nezadovoljan atmosferom u kraljevskom klubu. 

Ruski vlasnik Chelseaja Roman Abramovič poručio je, pak,  predsjedniku Real Madrida Ramonu Calderonu da je 37 milijuna eura njegova posljednja ponuda. I tako, u pet različitih veličina, već traje internet prodaja dresa očigledno novog idola navijača Chelseaja.

Lampard: Robinho će biti veliko pojačanje za Chelsea 
 
Engleski nogometni reprezentativac Frank Lampard oduševljeno je pozdravio vrlo izgledni dolazak Brazilca Robinha iz Real Madrida. Lampard vjeruje da će dolazak Robinha Chelseaju donijeti novu napadačku dimenziju.

"Robinho je fantastičan igrač. Gledao sam ga puno puna u španjolskoj ligi prošle sezone. On je igrač koji je u stanju potaknuti cijelu momčad da igra bolje. Nadam se da će unijeti dodatnu živost i u našu igru", izjavio je Lampard.

"Sigurno je da će mu trebati neko vrijeme da se privikne na stil igre u Engleskoj, ali on je vrhunski igrač koji se dokazao i u Madridu i u brazilskoj reprezentaciji, a takvi se svuda brzo prilagode".

 

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više