Chilavert likuje zbog smrti legendarnog trenera: Mi majmuni smo i dalje živi

Foto: EPA

NOGOMETNI svijet oplakuje Cesara Luisa Menottija koji je preminuo u 85. godini života. Taj sentiment ne dijeli nekadašnji paragvajski vratar Jose Luis Chilavert. On javnom na društvenim mrežama likuje nad smrću legendarnog trenera, a paragvajski mediji pišu kako isto ponavlja u razgovoru s njihovim novinarima. 

"Mi majmuni još smo živi i nemamo djecu narkomane. U 90-ima smo ih sve razbili s Velezom", glasi Chilavertov komentar na društvenim mrežama nakon Menottijeve smrti. Prenijeli su ga brojni južnoamerički mediji, a osudili ostali komentatori na X-u i Facebooku.

Nastavio prastaru svađu

Naime, Chilavert ne podnosi Menottija još od 1998. godine. Tada je, uoči utakmice između Velez Sarsfielda i Independientea, Menotti izvrijeđao Chilaverta i rekao da bi ga trebalo odvesti u škole da djeca vide kako je čovjek izgledao prije 40 milijuna godina jer je Chilavert prvo majmun, a tek onda ljudsko biće. 

Na to mu je paragvajski vratar odgovorio "da ode predavati filozofiju i da se okani gluposti jer u nogometu nema što tražiti", a Menotti mu ponovno nije ostao dužan pa mu je poručio: "Svojim igračima govorim da moraju puno raditi kako ne bi završili debeli kao Chilavert." Nakon toga je svađa utihnula sve do trenutka Menottijeve smrti.

Pročitajte više