Ciboni (opet) prijeti stečaj: Vrbanc i Filipović ne popuštaju, za sutra sazvana pressica

CRNI oblaci ponovno su se nadvili nad Cibonom, kojoj stečaj prijeti iz istih razloga kao i mnogo puta prijašnjih godina.

Ljudi koji su vodili (i na niske grane srozali) klub sada su daleko od Savske 25, a nova Uprava, na čelu s predsjednikom Lovrićem pokušava izbjeći ono najgore.

Problem su i ovog puta isplate zaostalih plaća igračima, od kojih dvojica bivših Vukova zasada ne pristaju ni na kakav kompromis.

Mario Filipović u Cibonu je stigao dok je predsjednik bio Vlatko Previšić, ali niti jedan od tri trenera koji su ga trenirali o njemu nije imao visoko mišljenje. Filipovićeva minutaža bila je mizerna i kod Radulovića i kod Anzulovića i kod Vrankovića, ali to je za priču oko Ciboninih financija manje važno.

Prema Filipoviću Cibona nije uredno izvršavala svoje obveze, on ih je dao na Arbitražu i, logično, ne želi odustati od svojih zahtjeva. Koliko god predsjednik Lovrić s podsmijehom govorio o njegovim igračkim kvalitetama.

Slična je situacija i s Goranom Vrbancom koji inzistira da mu Ciboni plati puni iznos. Riječki bek-šuter ogorčen je na ljude iz Cibone i zbog činjenice da ga čitavo ljeto nitko nije nazvao ni ne pomišlja na potpis o odgodi duga.

Filipović i Vrbanc ostaju ustrajni, a predsjednik Lovrić papagajski ističe kako je klub siguran što se tiče nadolazeće sezone.

Isto slijedi i na sutrašnjoj press konferenciji?

Pročitajte više