Cijeli svijet oduševljen revolucijom u nogometu, Modrić objasnio zašto je protiv

Foto: Guliver Image/Getty Images

LUKA MODRIĆ još je jednom pokazao koliko znači za momčad Real Madrida. Hrvatski je veznjak proglašen za igrača utakmice protiv meksičke Americe koju su Kraljevi dobili s 2:0 i probili se u finale klupskog SP-a.
 
> Pogledajte sjajnu akciju Modrića, Ronalda i Kroosa za gol: Real u finalu Svjetskog klupskog prvenstva
 
Madriđane u finalu u nedjelju čeka japanska Kashima. Japanci su finale izborili tako što su pobijedili kolumbijski Atletico Nacional, a ta je utakmica ušla u anale nogometne igre nakon što je mađarski sudac Viktor Kassai dosudio kazneni udarac poslije pogledane videosnimke spornog trenutka.
 
''Oko sokolovo'' već dugi niz godina pomaže sucima u hokeju, košarci, tenisu… Nogomet je bio jedan od rijetkih bastiona otpora tehnologiji koja bi olakšala posao sucima. Konzervativna struja u Fifi i Uefi dugo se vremena opirala, ali nogometna javnost gotovo pa plebiscitarno tražila je uvođenje tehnologije u nogomet. 

 
Premda su ankete širom svijeta pozdravile ovu inovaciju, Luka Modrić jedan je od rijetkih koji nije baš zadovoljan.
 
''Ne znam što bih rekao. Sve mi je to još uvijek novo, ali moram priznati da mi se ne sviđa. Zbunjujuće je za nas igrače i nadam se da to neće potrajati jer to nije nogomet. Vidjet ćemo. Koncentrirat ćemo se na igru, ali onako na prvu, osjećaj nije baš dobar'', kazao je Modrić.
 
 

Pročitajte više