Ćiro: Bojim se da su ti crveni kartoni bili pomalo tendenciozni

ZAGREB je danas u gostima kod Cibalije odigrao prilično zanimljivu utakmicu u kojoj su slavili rezultatom 0:1, usprkos tome što su im isključena dva u tom trenutku najbolja igrača. A nas je zanimalo što o svemu tome ima reći trener Zagreba, legendarni Miroslav Ćiro Blažević.

"Sigurno je da je bila vrlo zanimljiva utakmica. Moram priznati da sam frapiran da jedan sudac može dosuditi dva takva crvena kartona u samo dvije minute, ali bolje da to sad ni ne komentiram. Moram čestitati ekipi, usprkos svemu uspjeli su pobijediti, svaka im čast", rekao je Blažević u razgovoru za Index.

"Ja sam oduševljen igrom svoje ekipe, ostvarili su jedan pravi sportski podvig kojem se svaki sportaš mora diviti. Izdržati 45 minuta bez dva, usudio bih se čak reći, u tom trenutku najbolja igrača je velika stvar. Čestitam im od srca", komentira Ćiro igru svoje momčadi.

A mi ipak nismo mogli izdržati da još jednom ne upitamo Blaževića da nam prokomentira te dvije uzastopne situacije koje su Vrdoljaka i Mujdžu koštale isključenja.

"Za mene ni jedan od tih prekršaja nije bio za crveni karton i bojim se da je to bilo pomalo tendenciozno", rekao nam je Ćiro.

P.V.
Foto: Index

Pročitajte više