Ćiro: Želim da pobijedimo Engleze jer nikad neću zaboraviti što su napravili na Bleiburgu

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ, izbornik Bosne i Hercegovine, i dalje je ljutit na Sašu Papca koji ne želi igrati za reprezentaciju. BiH je u subotu izgubila od Španjolske 1:0, a Ćiro kaže da bi njegovi igrači uzeli sva tri boda da je Papac bio s njima.

"Ogorčen sam jer mu je reprezentacija omogućila da napravi veliku karijeru. Kao čovjek me potpuno razočarao, svi su došli, a on jedini ignorira reprezentaciju. Razočaran sam jer da je on igrao mi bismo svladali Španjolce", rekao je Ćiro za RDV.

Ćiro je ogorčen, jer je molio Papca koji igra u Rangersu da obuče dres reprezentacije, a on ga je "odjebao".

"On je jedini igrač na svijetu kojeg sam u 40 godina molio da pomogne reprezentaciji, ali on nas je sve jednostavno odjebao", kaže Ćiro.

"Učinit ćemo sve da svladamo Estoniju"

Izbornik momčadi misli da imaju mnogo razloga za žaljenjem nakon utakmice sa Španjolskom, ali da se okreću Estoniji koju s kojom igraju u srijedu.

"Imamo mnogo razloga za žaljenje jer mislim da smo mogli puno bolje proći protiv jedne od najbolje ekipe na svijetu. No, sada nam je Estonija imperativ i sve ćemo učiniti da pobijedimo iako ne mislim da će biti lako", rekao je Blažević.

"Englezima nikad nećemo zaboraviti ono što su uradili na Bleiburgu"

Ćiro se osvrnuo i na utakmicu Hrvatske i Engleske koja se u srijedu igra na Maksimiru. Nogometni stručnjak kaže da nikad neće zaboraviti što su Englezi napravili na Bleiburgu.

"Englezima nikad nećemo zaboraviti ono što su našim ljudima učinili na Bleiburgu. Ako želim da nekoga pobijedimo na sportskom planu, to su Englezi. Nemaju šanse protiv momčadi koju Slaven Bilić briljantno vodi", zaključio je Ćiro.

M.Pa.
Foto: Index

Pročitajte više