Ovako ste glasali: Kramarić treba na krilo, a Livaja u prvih 11

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija u utorak u 20 sati protiv Argentine igra polufinale Svjetskog prvenstva. Dalić za Argentinu neće previše toga mijenjati. Hrvatski izbornik radio je izmjene u početnom sastavu samo kad je morao, kao što je bio slučaj s bolesnim Bornom Sosom, ali on se vratio u sastav za utakmicu s Brazilom i igrat će i protiv Argentine. 

Jedini dio momčadi koji nije siguran čitav turnir je napad, odnosno desno krilo. Dalić je protiv Brazila krenuo s Kramarićem u vrhu napada, što se nije pokazalo najboljim, a na desnom krilu bio je Mario Pašalić. Hrvatska je bolje izgledala ulaskom Brune Petkovića, koji je na kraju i zabio gol za 1:1 i Dalić će vjerojatno ponovno napraviti promjenu u napadu, odnosno na krilu. Andrej Kramarić previše je koristan igrač da ne bude u početnoj momčadi.

Kako ste glasali?

U našoj smo anketi postavili pitanje bi li Kramarić trebao nastupiti od prve minute na mjestu centralnog napadača ili na krilu. Većina Indexovih čitatelja, njih dvije trećine, odgovorilo je da bi Kramarića stavilo na desno krilo.

U tom slučaju ponudili smo i tri rješenja za centarfora - Brunu Petkovića, Marka Livaju i Antu Budimira. Budimir je dobio najmanje glasova - devet posto, Petković 44 posto, a najbolje je prošao Marko Livaja s 47 posto glasova. Naravno, pozicija lijevog krila rezervirana je za Ivana Perišića.

 

Pročitajte više