VIDEO Dario Šarić konačno zna kako je pobijediti u NBA

Foto: Getty Images / Guliver Image

LOS ANGELES CLIPPERS nastavio je sjajni niz na startu NBA sezone. Nova žrtva momčadi Doca Riversa bila je Oklahoma, koja je svladana s 110:108. Clippersi su upisali osmu pobjedu, te su prva ekipa Zapada.

Na putu do pete pobjede zaredom vodio ih je Blake Griffin s 25 poena, dok Oklahomi na putu do trećeg poraza nije bio dovoljan raspoloženi Russell Westbrook s 29 poena i 14 skokova.

Nakon dva poraza u nizu od Clippersa i Houstona, pobjedama se vratio San Antonio, koji je svladao Detroit s 96:86, a ponovno je najbolji u momčadi Gregga Popovicha bio 36-godišnji Pau Gasol s 21 poenom te devet skokova.

Orlando je bez Marija Hezonje izgubio od Utah s 87:74, a za Magic je Damjan Rudež igrao 17 minuta i postigao tri poena, uz dva skoka.

Philadelphia je nakon produžetaka uspjela slomiti Indianu s 109:105 i upisati prvu povjedu poslije sedam uzastopnih poraza, a Dario Šarić je za 29 minuta igre postigao osam poena, uz pet skokova i tri ukradene lopte.

Šarić je nakon posljednje utakmice protiv Indiane, u kojoj je ostvario svoj prvi double-double u karijeri, bio na rubu suza. Iako igra sjajno, nikako da osjeti slast pobjede u najjačoj ligi svijeta. Sinoć mu se želja ostvarila.

Također nakon produžetla Portland je pobijedio Sacramento s 122:120, dok je Boston razbio New York s 115:87.

Kyrie Irving je s 29 poena vodio Cleveland do slavlja nad Washingtona 105:94 i sedme pobjede, kojom drže prvo mjesto na Istoku, dok je Toronto uspio svladati Charlotte s 113:111, unatoč nevjerojatnih 40 poena i 10 skokova Kemba Walkera. 

<br>

Pročitajte više