Clippersi su trenutno nezaustavljivi. Zubac solidan u pobjedi nad Dončićevim Dallasom

Foto: Profimedia

LOS ANGELES CLIPPERSI trenutno su momčad u najboljoj formi u NBA ligi. Nakon slabijeg ulaska u sezonu stigli su i do devete uzastopne pobjede, a ovaj put su na gostovanju svladali Dallas Maverickse 120:111 i tako sa skorom 17-10 zasjeli na četvrto mjesto Zapadne konferencije.

Hrvatski reprezentativac Ivica Zubac odigrao je solidnu utakmicu u dresu Clippersa. U 25 minuta provedenih na parketu s 12 poena i devet skokova došao je nadomak devetog double-double učinka sezone. Šutirao je 5/6 iz igre te pridodao jednu ukradenu loptu.

Dončić blizu triple-doublea

Clipperse je do pobjede predvodio Kawhi Leonard s 30 koševa, 10 skokova i pet asistencija. Norman Powell ubacio je 21 poen, dok je James Harden utakmicu završio sa 17 koševa, 11 asistencija i pet skokova.

Kod Dallasa je već standardno najbolji bio Luka Dončić, koji je odigrao gotovo 45 minuta. Zabio je 28 poena uz deset asistencija i devet skokova. Tim Hardaway Jr. imao je 21 koš te po tri skoka, asistencije i ukradene lopte. Mavericksi su na šestom mjestu Zapada s omjerom 16-11.

Pročitajte više