Čop: Nisam pričao ni s kim iz Dinama. Ja igram za Šibenik

duje čop,nk šibenik,hrvatski kup

DUJE ČOP pogotkom je u 93. minuti donio Šibeniku senzacionalnu pobjedu 2:1 nad Dinamom i prolaz u finale SuperSport Hrvatskog kupa. Zanimljivo je da je Čop i dalje igrač Dinama, a na Šubićevcu se trenutno nalazi na posudbi. Tako je zapravo presudio vlastitom klubu.

"Nakon onog početka gdje smo mi loše, a oni odlično ušli u utakmicu, djelovalo je kao da ćemo to teško okrenuti, ali zato je nogomet najzanimljiviji, sve se može okrenuti u par poteza. Idemo u finale Kupa, vjerojatno ni sami nismo svjesni koliko je to velika stvar da kraj nekih naših velikih klubova mi dođemo do kraja. Sad nema drugog nego osvojiti Kup", započeo je Čop pa nastavio:

"Imamo puno mladih igrača, trebalo je malo vremena da se sve posloži, da shvate što je HNL, dosta njih nema puno utakmica u elitnom razredu hrvatskog nogometa, ali mi rastemo iz utakmice u utakmicu i nadam se da ćemo tako i nastaviti."

"Gol? Tako je zabijao i Davor Čop"

Čop je dobio pitanje i je li razgovarao s nekim od Dinamovih igrača. "Nisam ni s kim pričao poslije utakmice. Ja im želim puno uspjeha, ali ja igram za Šibenik i uvijek moram dati sve od sebe. Gol? Ljudi koji su vezani uz nogomet znaju kako je Davor Čop zabijao golove glavom pa je vjerojatno taj gen malo kod mene proradio. To je vjerojatno njegov gol."

Pročitajte više