Ćorić i dalje odlučan u namjeri da napusti Maksimir: "Ne želimo se razići s Dinamom kao neprijatelji"

Foto: Hina

NI JUČERAŠNJA pressica Zdravka Mamića nije smekšala Antu Ćorića, koji je odlučan u namjeri da napusti Maksimir samo nekoliko mjeseci nakon potpisa novog ugovora.
 
Minutaža mu, tvrdi nije problem, već odnos braće Mamić prema njemu. Zdravko ga i ne pozdravlja, ali posebno je nezadovoljan odnosom trenera Dinama Zorana prema njemu. Obitelj Ćorić tvrdi da Zoran, uz pomoć Igora Cvitanovića, šikanira Antu, te da mu brani individualne treninge na kojima se 18-godišnjak želi dodatno razvijati.
 
Na treningu ga podržali prijatelji i navijači
 
Na prvom treningu nakon što je na privatnoj pressici objavio da želi napustiti Dinamo, Ćorić je dobio podršku 50-ak prijatelja i navijača. Tvrdi i da mu neki suigrači savjetuju da napusti klub. Žele ga mnogi europski klubovi, a ima i potpisan ugovor s menadžerskom agencijom u kojoj su zvijezde poput Neymara, Xavija, Morate i Falcaa.
 
"Imamo ponude tri kluba iz Premierlige, razgovarali smo i sa Cityjem"
 
Obitelj Ćorić odlučna je u tome da Ante u siječnju karijeru nastavi u drugom klubu i nada se da će Mamić biti korektan kada se s milijunskim ponudama jave zainteresirani klubovi.
 
"Ne želimo se razići s Dinamom kao neprijatelji, neka se klub korektno naplati. Na stolu imamo ponude tri premierligaša, a ovog tjedna je Ante razgovarao i s predsjednikom Manchester Cityja", otkrio je Antin otac Miljenko za Sportske novosti.
 
Što ako Mamić odbije sve ponude?
 
Ako Mamić ne pristane prodati nezadovoljnog Ćorića, obitelj je spremna na pravnu borbu i već je kontaktirala odvjetnike širom Europe. Ipak, zasad ne otkrivaju argumente koje bi na sudu mogli upotrijebiti kako bi dobili raskid ugovora s Dinamom za kojeg je Ćorić vezan do lipnja 2020. godine.
 

Pročitajte više