UFC

Cormier najavio borbu Miočića i Jonesa, otkrio tko je za njega bolji borac

Foto: Profimedia

DANIEL CORMIER, bivši UFC-ov prvak poluteške i teške kategorije, vrlo dobro poznaje snagu Jona Jonesa i Stipe Miočića. Protiv Jonesa se borio dvaput i u oba meča ostao bez pobjede (poraz i "no contest" nakon Jonesovog pada na dopinškom testu), a protiv Miočića je prvo pobjedom postao prvak teške kategorije, a onda izgubio dvije sljedeće borbe u kojima je branio, odnosno ponovo napao pojas. Sad umirovljeni borac najavio je moguću borbu Jonesa i Miočića.

Porazi koje je pretrpio od njih dvojice su i jedini u Cormierovoj karijeri, a budući da se najavljuje meč Jonesa i Miočića, on djeluje kao dobar izbor za sugovornika za najavu borbe. Skloniji je Jonesu.

"Obojica su snažni, no..."

"Obojica su snažni, čvrsti i nevjerojatno potkovani borci. Ipak, kad sam izgubio od Jonesa, dao sam sve od sebe. I u prvoj borbi i u revanšu. Pripremio sam se najbolje ikada, trenirao sam najviše što sam mogao i bio sam toliko siguran u sebe, a ipak me uspio pobijediti", rekao je Cormier o Jonesu pa se osvrnuo na trilogiju s Miočićem:

"Stipe Miočić je jako dobar borac, ali da sam za Stipu bio pripremljen kao za revanš protiv Jonesa, ne bi me nikada pobijedio. A za Jonesa to ne mogu reći. Da sam bio dovoljno pripremljen da mogu dati sve od sebe, ne bih izgubio od Miočića. Da se razumijemo, ja jako cijenim Stipu."

"Smatram da taj meč nije dobar za njega. Bit će to odlična borba, ali kada promislim malo o njima dvojici, ne vidim kako bi Miočić mogao pobijediti. Ne volim Jonesa, ali bolji je borac", zaključio je.

Pročitajte više