BORILAČKI SPORTOVI

Cormier: Nisam motiviran kao za prvu borbu protiv Miočića

Foto: Getty Images

PREDSJEDNIK UFC-a, Dana White, prošlog je mjeseca objavio da će se Brock Lesnar umiroviti te da se njegova najavljivana borba s Danielom Cormierom neće dogoditi.

Lesnar je prihvatio ponudu koju mu je dao WWE (World Wrestling Entertainment) i tako raskrstio s UFC-om. Cormier je tako bez borbe još od pobjede nad Derrickom Lewisom u studenom prošle godine, a sada ga čeka borba s našim Stipom Miočićem protiv kojeg je već jednom pobijedio. 

"Moram promijeniti motivaciju. Za prošlu borbu sam imao situaciju gdje mogu postati dvostruki prvak. Sad ispred sebe imam tek obranu naslova i moram ponovno pobijediti jednog od najboljih teškaša svih vremena. To nije nikako lak posao", otkrio je DC.

Cormier je rekao da je uvjeren kako će ovoga puta biti bolji nego u prošloj borbi. 

"Sve se svodi na pobjedu u borbi, odraditi posao, no ako imam prilike za napredak, onda moram napredovati. Možda mogu pronaći način za neku polugu? Mogu li pronaći neku sličnu pogrešku kao što sam pronašao za prvu borbu i onda iskoristiti? Mislim na neku grešku koju Stipe konstantno radi", kazao je Cormier pa zaključio: 

"U prvoj borbi sam jednu takvu kapitalizirao pa možda postoji još nešto što tek moramo pronaći. Postoji jako puno različitih načina za pobijediti. Očekujem bolju verziju sebe. U pripremama za prošlogodišnju borbu imao sam dana kad sam jedva mogao ravno stajati. Sad se svakodnevno osjećam dobro, zapravo sve sam bolje. To bi trebalo dovesti do boljih rezultata."

Pročitajte više