Navijači Chelseaja Courtoisu : "Odjebi odakle si i došao"

Foto: Guliver Image/Getty Images

VRATAR Chelseaja i belgijske reprezentacije Thibaut Courtois puno je bure podigao u Londonu nakon intervjua kojeg je dao jutros za španjolsku Marcu.
 
Sjajni golman bez pardona je rekao kako želi što prije napustiti Stamford Bridge i vratiti se u Španjolsku, točnije Madrid, jer se osjeća Španjolcem.
 
Belgijanac je nekoliko sezona branio za Atletico i bio je jedan od najzaslužnijih igrača za plasman u veliko finale Lige prvaka 2014., kao i za osvajanje naslova prvaka Španjolske iste sezone, tako da i ne čude ovakve izjave.
 

''Želim se vratiti u Španjolsku. Kad sam napustio Madrid pao sam u depresiju. Nije mi bilo lako, plakao sam danima jer nisam podnosio promjenu. Atletico je obiteljski klub i znam da me još uvijek tamo vole'', rekao je Courtois, pa je dodao:
 
''Da, nije tajna da se želim vratiti. Ali ne samo zbog Atletica. Želim se vratiti zbog ljepote Madrida i cijele Španjolske. Zaljubljen sam u Španjolsku i obožavam tamošnji način života, hranu, ljude… U Engleskoj jedem samo španjolsku hranu, a svako popodne pogledam neki španjolski film ili seriju. Osjećam se Španjolcem'', jasan je Belgijanac, koji je potom rekao i nešto što će zainteresirati i navijače Reala:
 
''Real? Poštujem i cijenim taj klub. Prema meni su se ponijeli zaista prekrasno. Kad sam ozlijedio koljeno poslali su mi poruku podrške i zaželjeli brz oporavak. To neću nikad zaboraviti.''
Reprezentativac Belgije ima važeći ugovor s Chelseajem do 2018., no nakon ovakvih izjava teško da će odraditi ugovor do kraja.
 
Naime, neki navijači Chelseaja kad su pročitali što je Courtois rekao pobjesnjeli su i poručili su mu da ako toliko želi nazad u Madrid da slobodno odjebe tamo odakle je i došao, dok su drugi zažalili što je uprava prodala Petera Čecha da bi dovela nezahvalnog Belgijanca.
 

Pročitajte više