ZANIMLJIVOSTI

Čovjek koji je pokušao osramotiti Bryanta na parketu: Zamalo smo se potukli

Screenshot: Twitter

MATTA BARNESA mnogi pamte po neuspjelom pokušaju da Kobea Bryanta uplaši loptom. 

"Kobe je bio ikona košarke, a Los Angelesu je bio sve, bio je superman tog grada", rekao je Barnes. 

Kada to izgovori čovjek koji je protiv Kobea odigrao vjerojatno najprljaviju utakmicu u karijeri, onda vam je jasno kakva je košarkaška i ljudska gromada bio nastradali košarkaš.

Smrt Bryanta i njegove kćeri pogodila je Barnesa koji će u košarkaškom smislu ostati upamćen kao neko tko je pokušao izvesti najsramotniji potez na Bryantu, ali je on ispao posramljen jer ga je Bryant šokirao svojom reakcijom kada nije ni trepnuo na pokušaj "cimanja" loptom.

Na kraju su postali braća 

Barnes je američkim medijima bio zanimljiv upravo zbog toga pa je i on prokomentirao kakve ga uspomene vežu za Bryanta. Nakon njegove priče, shvatit ćemo još bolje kakva ljudina je napustila svijet.

"Mi smo kasnije postali prijatelji. Bio je taj čuveni pokušaj 'cimanja' s loptom, zamalo se nismo potukli, puno toga se dogodilo na toj utakmici u Orlandu. Tog ljeta sam postao slobodan agent i dobio sam poziv od Kobea, zvao me i pitao bi li htio biti njegov suigrač u Lakersima. Nakon te situacije, on je želio igrati sa mnom, to sam shvatio s nevjerojatnim poštovanjem i mi smo postali braća", rekao je Barnes američkim medijima. 

Pročitajte više