Čovjek zbog kojeg je Khabib preskočio kavez iste je noći napravio totalnu ludost

Foto: Screenshot

BORILAČKI svijet s nestrpljenjem je iščekivao najveću UFC-ovu borbu svih vremena, no pobjeda Khabiba nad McGregorom ostala je u sjeni ružnih scena nakon borbe.

Ruskom borcu nije bilo dosta što je gušenjem porazio slavnog Irca pa je preskočio kavez i napao članove McGregorovog tima. Khabib je upao među publiku i onda je krenula velika tučnjava koja dosad nije viđena u profesionalnom sportu. Khabibov cilj je bio McGregorov trener Dillon Danis koji ga je mjesecima prije borbe provocirao i žestoko vrijeđao.
 

Habib nakon pobjede nad McGregorom Dana White nakon meča Khabib - McGregor

Nakon što je Khabib preskočio ogradu, policija je uz pomoć osiguranja spriječila veći incident

UFC borac Brian Ortega u noći nakon skandala izašao je s prijateljima u noćni klub, a tamo je iznenađujuće zatekao Danisa koji je bio meta Khabibovog napada. Danis je u klub došao sam, nije imao društva oko sebe, a to je posebno iznenadilo Ortegu.

McGregorov trener pokušao se sakriti ispod kapuljače, no klub je bio pun UFC boraca i svi su ga primijetili, no srećom po njega u klubu nije bilo članova ruskog tima.

"Vidio sam ga u klubu i bio je sasvim sam. Prišao sam mu i pitao ga je li normalan i zašto je sam. Pokušao se prikriti kapuljačom, ali svi su ga prepoznali. To je zaista lud i hrabar potez jer je vrlo lako moglo doći do sukoba da je tu bio neko od Khabibove ekipe. Te noći su gotovo svi UFC borci bili tu. Malo mi je pričao što se događalo nakon meča i vidio sam masnicu na njegovom licu... Nagovorio sam ga da se vrati u hotel jer nisam htio da nas neko zaskoči", rekao je Ortega.
 

 

 

Pročitajte više