Coyle: Klasnić nema zajamčeno mjesto protiv Birminghama

TRENER Boltona Owen Coyle poslao je poruku da Ivan Klasnić nema zajamčeno mjesto u udarnih 11 za subotnje gostovanje kod Birminghama u četvrtfinalu FA Cupa.

Coyle je ove sezone u FA Cupu uglavnom na teren izvodio šarenu postavu, pa je tako priliku od prve minute u utakmicama četvrtog i petog kola dobivao i Klasnić. Treneru je za ukazano povjerenje vraćao pobjedničkim pogocima za 1:0 i protiv Wigana i protiv Fulhama.

Engleski mediji raspisali su se kako je time osigurao mjesto u udarnih 11 i u dvoboju protiv Birminghama, posebno kad se uzme u obzir da je zabio i pobjednički gol protiv Aston Ville (3-2) u Premierligi prošle subote. No, Coyle je u petak popodne ipak dao naslutiti da Klasnićevo mjesto i nije tako sigurno jer bi u četvrtfinalu mogao zaigrati s najjačom mogućom postavom.

"Klasnić je u konkurenciji, kao i ostalih 18 igrača. Neovisno o tome tko daje golove, naše su pobjede plod momčadske igre", naglasio je Coyle.

"Ivan je odradio sjajan posao, ne samo u subotu protiv Aston Ville, već i pogocima protiv Wigana i Fulhama, tako da sigurno nije naštetio svojim izgledima za nastup. Izgleda 100 posto spremno, u formi je, a znamo i da je sjajan strijelac. No, uvijek želim izabrati najbolju moguću momčad. Daniel Sturridge ne može igrati u FA Cupu, tako da ću morati napraviti barem jednu izmjenu u odnosu na utakmicu protiv Ville. A moguće je da će ih biti još."

Pročitajte više