Coyle razmišlja o kažnjavanju Klasnića: "Neshvatljivo je da iskusan igrač onako reagira"

MENADŽER Boltona Owen Coyle i dalje se ne miri s potezom Ivana Klasnića koji je u subotnjem dvoboju protiv Norwicha dobio crveni karton jer je glavom u glavu udario suparničkog braniča Marca Tierneyja.

Coyle je to još jučer nazvao potezom glupana, a u ponedjeljak je između redaka dao do znanja da razmišlja i o kažnjavanju našeg centarfora. Bolton je spomenutu utakmicu 5. kola izgubio s 2:1, a u trenutku Klasnićeva isključenja u 45. minuti bilo je 2:0 za goste.

"Zbog Ivanove gluposti sam morao žrtvovati Tuncaya i Daviesa. Hoću li ga kazniti? Ivan sigurno zna moje mišljenje o tome", rekao je Coyle i dodao:

"Katkad je razumljivo ako se to dogodi mladom igraču, ali Klasnić je iskusan. Reprezentativac je koji je cijelu karijeru igrao na najvišoj razini. I u tom je trenutku trebao iskoristiti svoje iskustvo jer ostati s desetoricom igrača kad gubiš s 2:0 baš i nije idealno. Ivan se sada kaje, ali poanta je da moraš napraviti sve da cijela momčad ostane na terenu. Ova je liga dovoljno teška i kad nemaš igrača manje."

I dok Coyle kritizira Klasnića, razumijevanja za nasrtaj na Tierneyja pokušao je pronaći nekadašnji igrač Liverpoola, Mark Lawrenson.

"Dobio je izravni crveni karton, ali onaj tko je gledao utakmicu vidio je Tierneyja kako si trlja oči nakon što je pao na zemlju, kako bi izgledao što uvjerljivije", rekao je Lawrenson upozorivši na situaciju iz 15. minute:

"Na Klasnića je tada nasrnuo Leon Barnett i Howard Webb je taj start morao sankcionirati. Nije to učinio i na taj način je pomogao Norwichu", dodao je za kraj.

Pročitajte više