Črnko za Index: Dali smo navijačima Hajduka šest puta više ulaznica nego smo trebali

HAJDUK u 27. kolu SuperSport HNL-a gostuje u Gorici. Utakmica se igra u subotu od 17:10. Gorica je objavila da je rasprodala stadion za ovu utakmicu, ali navijači Hajduka tu vijest nisu najbolje primili. Mnogi od njih oglasili su se ispod objave velikogoričkog kluba kako bi protestirali protiv načina na koji su ulaznice prodavane. Smatraju da je većina ulaznica podijeljena sponzorima te da zbog toga nisu mogle biti kupljene u online prodaji.

"Kako vas nije sramota danas pustiti samo 160 karata u prodaju??", "Koga lažete, niste ni pustili ništa u prodaju online danas", "Usprkos svim vašim silama da navijači Hajduka ne dođu do karata (a na što se već odavno naviklo), uvijek se ipak nekako dođe do načina, samo ovaj put ste se baš potrudili sa svojim sr*njima, mora se priznati", samo su neki od komentara nezadovoljnih navijača.

Črnko: Dali smo i više ulaznica nego što moramo

Situaciju je za Index komentirao predsjednik Gorice Nenad Črnko. "Unatoč tome što navijači Hajduka po propisima HNS-a imaju pravo na 5% kapaciteta stadiona, što je oko 250 ulaznica, mi smo Hajduku dali za Istok oko 1500 ulaznica, što je šest puta više nego je obaveza. Hajduk je odlučio da te ulaznice ne prodajemo mi nego da ih prodaju oni na Poljudu. Za naše navijače je ostalo još nešto više od dvije tisuće ulaznica jer i mi imamo pretplate, VIP, itd.", rekao je Črnko pa dodao:

"Mi smo te ulaznice prodavali kao što ih i uvijek prodajemo u paketima svojim sponzorima i članovima kluba, samo što smo sada produžili taj rok jer je bilo puno upita. Osim toga, igrači, stožer i nogometna škola uvijek dijele po 200 gratis karata, a sada su dodatno kupili još preko 300 ulaznica. Mi smo vrlo jasno rekli da sve što ne prodamo onima koji imaju pravo prvenstva ide na online prodaju. Usprkos tome, već prvi dan prodaje je u online prodaju izašlo oko 600 ulaznica za Zapad, a danas njih nešto preko stotinu, koliko je još ostalo."

Pročitajte više