Crnogorci oduševljeni Prosinečkim: Vrh svjetskog nogometa, neka što duže potraje

Photo: R.R./ATAImages/PIXSELL

ROBERT PROSINEČKI (55) pobijedio je i u svojoj drugoj utakmici na klupi reprezentacije Crne Gore. Ovaj put je njegova momčad slavila protiv Sjeverne Makedonije rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Stevan Jovetić u 45 .minuti glavom nakon kornera. Četiri dana ranije Prosinečki i Crna Gora pobijedili su Bjelorusiju 2:0. Prosinečki je već oduševio tamošnju javnost.

"U reprezentaciji sam više od 13 godina, ovo je jedno od najboljih okupljanja koje smo imali. Tu mislim na atmosferu, a kao nagrada su ove dvije pobjede. Tu velike zasluge ima izbornik koji je unio novu, pozitivnu energiju i nove ideje koje želimo prenijeti na teren. Nama je čast raditi s takvom nogometnom veličinom", rekao je crnogorski reprezentativac Marko Bakić za CDM pa dodao:

"Svi znamo tko je Prosinečki, kakav je igrač bio, neki od nas su odrastali slušajući priče kakvi su nogometaši bili on i Dejan Savićević. Prosinečki je sad izbornik, Savićević predsjednik Saveza, kapetani Savić i Jovetić. To je vrh svjetskog nogometa, volio bih da ovo duže potraje."

Pročitajte više