Cro Cop angažirao Franju Arapovića kao pripremu za gorostasnog Hong Man Choija

AKO JE Bob Sapp bio gorostas, kako tek nazvati Koreanca Hong Man Choija protiv koga će Cro Cop ući u ring za točno osam dana? Iako je nakon operacije tumora vidljivo smršavio, "Techno golijat"  i dalje teži preko 150 kilograma, a podcijeniti takvu masu bilo bi neozbiljno i potencijalno kobno.  Drugi problem mogla bi biti njegova visina. 219 centimetara nije lako doseći šakom, a kamoli high-kickom, Mirkovim najjačim oružjem s kojim je "riješio" većinu svojih protivnika.

Upravo je  zato Filipović ovih dana angažirao bivšu hrvatsku košarkašku zvijezdu, a danas saborskog zastupnika Franju Arapovića. Srebrni iz Barcelone rado se odazvao njegovom pozivu kako bi pomogao sparirati svom dugogodišnjem prijatelju. Gotovo jednako divovskih proporcija kao i Choi, Arapović će idealno poslužiti kako bi Cro Cop dobio osjećaj protiv kakvog će se borca boriti na Staru Godinu.

Overeem na Staru Godinu protiv Bard Harija

U međuvremenu je svog protivnika za isti događaj dobio i brbljavi Nizozemac Alistair Overeem. Putem svoje službene stranice potvrdio je da će na novogodišnjoj K-1 Dynamite priredbi u ring ući protiv odličnog sunarodnjaka Bard Harija. Borba će biti održana po K-1 pravilima što nikako ne ide na ruku Overeemu jer je Hari jedan od najjačih stand up boraca koji se trenutačno bori u Japanu. No niti to nije ušutkalo Overeema koji je poručio svom sunarodnjaku "da je on njegova sljedeća žrtva".

Jajomlat nije propustio po tko zna koji put bocnuti Filipovića nazvavši ga kukavicom čija je karijera na samom kraju.

"Odabrao je Choija jer zna da protiv mene nema šanse. Ja bih ponovno ušao u ring protiv njega, ali ne vjerujem da će on na to pristati. No, to nije niti važno, jer je Cro Copova karijera na samom kraju", objasnio je Overeem.

Marko Petrak
Foto: Index

Pročitajte više