Cro Cop: King Mo ima top u ruci, ali dobro sam se pripremio

Foto: Rizin FF

MIRKO FILIPOVIĆ doznao je ime sljedećeg protivnika u četvrtfinalu Rizinovog turnira koji se održava za desetak dana. Cro Cop se vraća u Japan gdje će odmjeriti snage s Muhammedom “King Mo” Lawalom.

Lawal je prije samo nekoliko dana pobijedio Japanca Ishija u Bellatoru, a Mirko se iz privremene mirovine vratio pobjedom u rujnu.

“To za njega nije olakotna okolnost”, rekao je Cro Cop za Novu TV: “To pokazuje da je u dobroj formi, nije zaradio nikakvu ozljedu, spreman je. Prije 12 godina sam bio u sličnoj situaciji kada sam u razmaku od dva tjedna nokautirao dvojicu boraca”.

Lawal je prihvatio okršaj s Mirkom samo dva tjedna prije borbe nakon što je Wanderlei Silva otpao zbog ozljede, a hrvatska legenda vjeruje da će s ovim protivnikom imati još teži posao.

“Opasniji je od Silve, nastupa kao poluteškaš i teškaš, a kao teškaš je ostvario svih devet pobjeda. Lani je osvojio Rizinov Grand Prix, klasu iznad svih. Vrhunski je protivnik, ima top u ruci i morat ću biti oprezan. Dobro sam se pripremio. Pokušat će me srušiti u parter, borimo se samo dvije runde i nema puno vremena. Teško je predviđati što će biti, ali bolji sam od njega u parteru”, rekao je Filipović.

Pročitajte više