CRO COP

Cro Cop o Nelsonu: Totalno je izgubio živce. Veći luđak nego što izgleda

Foto: Pixsell, Video: Index

CRO COP se vratio u Zagreb nakon debija u Bellatoru. Prepričao je što se događalo iza kulisa borbe s Royem Nelsonom. Amerikanac je nakon poraza napravio show. Kasnije je rekao da je već dogovorio revanš s Mirkom. 

"Ne, nije me zvao, nego mi je poslao poruku na Instagramu, čestitao mi, rekao da bi volio još jednu borbu sa mnom odraditi, a ja sam mu pristojno odgovorio da, što se mene tiče, zašto ne. Ali čisto sumnjam da će biti išta od dogovora, napravio je cirkus tamo", rekao je Mirko koji se danas vratio u Zagreb iz New Yorka.

"Spominjao je nekakvo oružje pa mu je policija pretres sobe radila, totalno se pogubio, izgubio živce. Iz atletske komisije su mi rekli da se žalio da su mi noge bile skliske. Kažu mi da uvijek takav cirkus radi, jedanput im kaže da su najbolji na svijetu, drugi put ih vrijeđa... Veći luđak nego što to izgleda. Atletska komisija je vrlo rigorozna, čovjek se prije borbe nije micao od mene. Smijali smo se, morali su reagirati i provjeriti na prijavu, ali to je bio cirkus, kažu da Nelson to radi često."

Mirka su u Zagrebu dočekali brojni novinari. Bio je umoran, ali dobro raspoložen. "Koga želim za idućeg protivnika? Imao sam jednu želju, nije mi se ispunila, da ne saznate kada se vraćam, ali nisam uspio pobjeći od novinara ovako zgužvan", nasmijao se.

Mirku je puno draže bilo vidjeti mlađeg sina Filipa koji mu se bacio u zagrljaj.

Pročitajte više