cro cop - roy nelson

"Cro Cop tuče ljude. Jedina stvar koju je Nelson ikada ubio bio je odrezak"

Foto: Twitter

U DEBITANTSKI nastup i pobjedu Mirka Filipovića protiv Roya Nelsona na Bellatorovoj priredbi u kultnoj njujorškoj Mohegan Sun Casino Areni uprte su bile mnoge oči.

Mirko Filipović u dugoočekivanom revanšu nakon tri runde pobijedio je Roya Nelsona jednoglasnom sudačkom odlukom (30:27, 29:28, 29:28).

"Uvjerljivo bolji, zaslužena pobjeda", dominirajući su komentari Cro Copovih poklonika na društvenim mrežama.

Među brojnim komentarima spomenulo se kako je Mirko Filipović "ikona, živuća legenda MMA-a", "stari pas koji još grize" i "Slavonac koji nikada ne odustaje".

Uz komplimente na pobjedi neki su Mirku Filipoviću čestitali na "mentalnoj snazi".

"Svatko tko govori da je tvoje vrijeme prošlo, neka odradi samo pola sata tvog treninga pa neka sam vidi koliki trud i rad je uložen u svaku pripremu."

Pojedinci su mu proučili da ne "razmišlja o penziji" jer se mora "vratiti u UFC" kako bi "vratio porciju Fjodoru Emelianenku".

U komentarima su vidljivi i osvrti na meč s Royom Nelsonom.

"Ušao si koncentriran i s planom da ga pobijediš! Nije bila laka pobjeda, ali je pobjeda definitivno!" primijetio je jedan od komentatora.

"Teška borba, ali odlična borba obojice. Stvarno je opasan Nelson, ali ti si taj koji je dobio prve dvije runde s boljim udarcima. U drugoj si ga mogao riješiti. Ne znam, možda nisi ni sam primijetio koliko si ga uzdrmao jednim udarcem da je počeo klečati. Falio je samo još jedan udarac nakon kojeg bi pao. Čak su i strani komentatori to primijetili i ostali u čudu da ga nisi dovršio. Nema veze, pobjeda je zaslužena", procijenio je jedan od Filipovićevih brojnih fanova.

Neki su osudili Roya Nelsona.

"Protivnik prvo treba naučiti gubiti da bi bio velik i u svojim pobjedama. Ovako je ispao jadan jer nije pružio ruku kao pravi borac i sportaš."

Ni strani promatrači borbe nisu bili naklonjeni Amerikancu. 

"Mirko Cro Cop zapravo ubija ljude. Jedina stvar koju je Roy Nelson ikada ubio bio je odrezak."

Pročitajte više