Crveni izglede za prolaz izgubili u Dugopolju, Martin Jol iznenađen: Split je zaista dobra momčad

Foto: AFP

TRENER RNK Split Ivan Katalinić bio je svjestan da u Londonu nema što tražiti i da je priliku za prolazak dalje izgubio u Dugopolju. Ipak, ovo je bila velika prilika za Crvene da se pokažu pred engleskom publikom i što je najvažnije nisu razočarali.



"Čestitam Fulhamu na prolazu i želim im puno sreće u daljnjem natjecanju. Mi smo naše izglede izgubili u prvoj utakmici u Dugopolju i to je najveća istina. Da smo iskoristili neke od onih prilika, vjerujem da bi se utakmica odvijala drugačije. Ovako, normalno je bilo da u Londonu Fulham pobijedi, a to je i napravio", rekao je Katalinić.

"Istina je da smo u drugom poluvremenu zaigrali nešto bolje, ali Fulham na je to dopustio za razliku u prvom. Samo je privid da smo dominirali, Fulham je vodio s 2:0, to im je bilo dovoljno za prolazak dalje", dodao je.

Jol: Split je zaista dobra momčad, ugodno me iznenadio

Nizozemski trener na klupi kluba s Craven Cottagea Marin Jol zahvalio se svom napadaču Adamu Johnsonu koji je bio uvjerljivo najraspoloženiji igrač na terenu.

"Bili smo bolji u prvom dijelu, a uspjeli smo postići rano pogodak. To je praktički ono sve što sam tražio od igrača. Nakon drugoga pogotka prepustili smo Hrvatima igru, jer smo bili malo umorni, ali uspjeli smo zadržati koncentraciju", rekao je Jol.

"Split je zaista dobra momčad, ugodno su me iznenadili, ali smo odigrali puno ozbiljnije nego u prvom susretu i na kraju zasluženo prolazimo dalje", dodao je.

Pročitajte više