ČUDESNI LEBRON S 57 poena uništio Čarobnjake u jednoj od najboljih utakmica u karijeri

 Foto: Getty Images/ Guliver Image

SJAJNA večer u NBA ligi! Posebno će je pamtiti LeBron James, koji je odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri.
 
Cavsi su ubacili 130 poena i porazili Wizardse (130:122), a LeBron je bio nezaustavljiv.
 

 
 
Nakon što je Wizardsima ubacio čak 57 poena, rekao je da je to tek početak. 
 
"Nikada se nisam osjećao bolje i snažnije u svojoj karijeri. Svaki šut koji sam uputio, znao sam da će ući u koš," rekao je nasmiješeno novinarima prilikom ulaska u svlačionicu.
 
 

 
 
Četverostruki MVP osobni rekord postavio je 2014., kada je protiv Charlotte Hornetsa zabio 61 poen.
 
U Washingtonu mu je sinoć malo nedostajalo za novi novi rekord. Iz igre je ubacio 23 koša iz 34 pokušaja i bio nepogrešiv u devet slobodnih bacanja.
 
Priznanje mu je odao i trener Wizardsa Scott Brooks.
 
"Još uvijek ima tu moć i mi smo to znali," rekao je Brooks koji nije mogao pronaći rješenje da zaustavi LeBrona.
 
Pokušavali su Wizardsi preko Johna Walla, no nisu uspjeli. Wall je stradao u sudaru s Channingom Fryeom pa je LeBron u nastavku imao slobodan put.
 
Utakmicu se obilježila i Jamesova sjajna gesta. Prišao je dvojici dječaka u publici koji su se htjeli slikati s njim, a on je skinuo svoje narukvice i stavio ih oko njihove ruke. Dječaci nisu mogli sakriti oduševljenje te su snimili i selfie.
 
Još jedna sjajna utakmica odigrala se u Los Angelesu gdje su Lakersi porazili Netse 124-112. Sve su oči sinoć bile usmjerene na D'Angela Russella zbog njegovog povratka ljubičasto-zlatnom dresu.
 
Ipak, najzaslužniji za četvrtu pobjedu Lakersa ove sezone bio je Brook Lopez. Svoje je Netse uništio s 34 ubačena poena.
 
U prvom dijelu utakmice odličan je bio i Kyle Kuzma, kojem je ovo bila prva utakmica u početnoj postavi te postigao 21 poen. 
 
Kyrie Irving i Boston Celtics bili su nezaustavljivi u Oklahomi. Paul George i Russell Westbrook nisu uspjeli zaustaviti sjajnog Irvinga i na kraju izgubili 101-94.
 
U Denveru je utakmica čitavo vrijeme bila neizvjesna. Nuggetsi su u zadnjim sekundama uspjeli savladati Miami Heat sa samo jednim košem razlike (95:94).
 
Košarkaši iz Toronta došli su do pobjede u Utahu. Raptorsi su porazili Jazz rezultatom 100-109. 
 
 
 

Pročitajte više