Čudesni tinejdžer zaludio Old Trafford. Plaćen je siću i postao last minute spasitelj

Screenshot: SportKlub

ALEJANDRO GARNACHO (18) primio je loptu u lijevom kutu kaznenog prostora West Hama. Bila je zadnja minuta utakmice osmine finala FA kupa na Old Traffordu, a rezultat 1:1. Nakon što je Garnacho loptu primio desnicom, istom nogom ju je opalio i završila je u suprotnoj maloj mreži. Golčina za pobjedu Uniteda, kakvu čak ni Old Trafford ne viđa često, a posebno postignutu dječjom nogom, bacila je u trans Old Trafford.

Delirij navijača čuo se i par minuta kasnije, kada je klinac s lijevog krila zamijenjen uz ovacije kultnog stadiona. Svi engleski i španjolski mediji i dan nakon ovakvog gola slave Garnacha. Španjolci to rade zato što je tinejdžer rođen u Madridu i otac mu je Španjolac. United ga je u jesen 2020. godine doveo iz Atletica za 465 tisuća eura. Dvije i pol godine kasnije vrijedi 11 puta više. "Španjolac je srušio Old Trafford remek-djelom od gola", piše As.

"Garnacho je lud. Spasio je United golčinom", slavi ga i Marca. Ipak, španjolska reprezentacija ga je izgubila jer je odabrao Argentinu, domovinu svoje majke. Ove sezone za United je postigao četiri i namjestio pet golova. Svi njegovi dodavački i golgeterski doprinosi bili su za odlučujuće golove, ali on je i načinom igre detonator, onaj koji donosi promjenu. Radi to mladošću, drskošću, brzinom, talentom i stalnom ofenzivom. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE GARNACHO ZABIO POBJEDNIČKU GOLČINU ZA UNITED

Pročitajte više