Cufre u Dinamu još dvije godine: "Lijepo mi je ovdje, jedva čekam novu sezonu"

NA Maksimiru je došlo do velikog preokreta. Leandro Cufre odlučio je ostati u Dinamu, a s klubom je potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Činilo se kako je sve bilo spremno za prelazak Argentinca u Crvenu Zvezdu. Svidio se Prosinečkom, delegacija "crveno-belih" bila je u Zagrebu, a Cufre nije bio zadovoljan ponuđenim jednogodišnjim ugovorom u Dinamu.

Zdravko Mamić riješio se trenera Vahida Halilhodžića, a Milan Badelj izrazio je želju za odlaskom, dok se sve više spominje i odlazak Moralesa. Ostanak Cufrea veliki je dobitak za prvu momčad jer Bišćana čeka dug oporavak od operacije, a uz moguć odlazak Tomečaka, Dinamova obrana ne bi se mogla nositi s ljetnim europskim izazovima.

"Jako sam sretan što ostajem u Dinamu. Puno sam razgovarao s obitelji i razmišljao te smo svi skupa odlučili kako nam je ovdje lijepo i želimo ostati. U Dinamu sam osvojio nekoliko trofeja, ali u meni još ima motiva. Sada mi slijedi kratki odmor, a onda nova sezona kojoj se veselim", rekao je Cufre za Dinamove službene stranice.

"Leandro je sjajan čovjek i igrač koji u svakom pogledu puno znači za Dinamo. Naravno da nam je zbog svega toga itekako drago što smo uspjeli dogovoriti nastavak suradnje", dodao je sportski direktor Zoran Mamić.

Pročitajte više