Ćustićev otac bijesan na Šukerovu šeficu za licence: "Ona mrzi sve zadarsko!"

Foto: Facebook NK Zadar

NA zadarskom stadionu Stanovi u petak je održana sjednica Nadzornog odbora Nogometnog kluba Zadar s.d.d. Prisutno je bilo četiri od pet članova i to Josip Miočić, predsjednik NO, Damir Kalapač, Šime Kokić i Krešimir Zorić, dok je izostao Damir Knežević.

Direktor kluba Svetko Ćustić, inače otac tragično preminulog Hrvoja Ćustića, je prema točkama dnevnog reda, članovima NO-a podnio niz izvještaja, a onda je progovorio o situaciji oko ishodovanja licence za Drugu HNL za sljedeću sezonu. NK Zadar je u iščekivanju odluke Vijeća sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora.

''To je u procesu i iskreno vjerujemo u pozitivan ishod. Nadam se da će odluka biti donesena što prije, možda već sljedeći tjedan, jer je to neophodno kako bismo mogli znati i planirati što i kako dalje'', rekao je Čustić, a onda je spomenuo jednu osobu koja je po njemu glavni krivac za stanje oko licence.

''Postoji jedna osoba koja ciljano radi protiv Zadra. To je predsjednica komisije za licenciranje Ivančica Sudac. Ona je osoba koja mrzi sve što je zadarsko. Služi se s lažima da bi bilo po njezinom i ona je isključivi krivac za cijelu situaciju. Dokumentaciju ostalih klubova je zaprimala poslije isteka roka i na temelju nje im odobrila licencu, dok je nama rečeno da poslije roka ništa ne moramo slati jer se neće ni razmatrati. Da ne spominjem sve opstrukcije koje nam je radila, od optužbi da ne odgovaramo na njezine pozive i mailove pa nadalje'', prenosi eZadar.

Pročitajte više