premier liga

Daily Mail: Forest ruši rekord. Igraču nudi plaću od 11 milijuna eura

Foto: Profimedia

NOTTINGHAM FOREST se vratio u Premier ligu nakon 23 godine i čitavo ljeto slaže novu momčad. Dvostruki prvak Europe iz 1979. i 1980. godine potrošio je već 70 milijuna eura na šest novih igrača, a kupnjom Taiwa Awoniyija za 20.5 milijuna eura je srušio klupski rekord.

No, Forest tu ne staje. Kako piše Daily Mail, klub je jako zagrizao za Jessea Lingarda koji je bez kluba od 1. srpnja nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Unitedom. Nekadašnjeg engleskog reprezentativca, koji je za Englesku odigrao 32 utakmice i zabio šest golova, želi West Ham koji ga je u sezonu 2020./2021. posudio od Uniteda.

Predstavnici traže deset milijuna eura provizije

"Očekuje se da će Lingard do kraja tjedna odlučiti o svojoj sudbini, ali pregovori s West Hamom su zapeli. Problem je što Lingardovi predstavnici traže čak deset milijuna funti provizije, što je londonskom klubu previše. No, Forest želi jedno veliko ime i Lingard im je jako zanimljiv. Igrač je s odmora odletio u Englesku, ali ne zna se je li u pregovorima s nekim klubom", piše Daily Mail.

Vlasnik Nottingham Foresta Evangelos Marinakis osigurao je poveći budžet za transfere nakon što je klub osigurao povratak u Premier ligu i, pišu engleski mediji, ne bi mu bio problem dati Lingardu toliku plaću i platiti predstavnicima proviziju.

Pročitajte više