KVALIFIKACIJE ZA SVJETSKO PRVENSTVO

Dalić danas objavljuje popis igrača za utakmice s Maltom i Rusijom

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

IZBORNIK hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić objavit će danas popis igrača na koje računa u posljednjim utakmicama kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine.

Podsjetimo, pred posljednje dvije utakmice ovog kvalifikacijskog ciklusa Hrvatska se nalazi na drugom mjestu skupine H. Samo pobjednik skupine ići će direktno u Katar, a Hrvatska, unatoč poziciji na tablici, sve drži u svojim rukama.

Prvu od dvije preostale utakmice Hrvatska će igrati na gostovanju kod Malte 11. studenoga, a tri dana kasnije bit će domaćin lideru grupe Rusiji. U slučaju obje pobjede bit će osvajač skupine i direktan putnik na Svjetsko prvenstvo jer Rusija u ovom trenutku, pred ogled s Ciprom i Hrvatskom, ima tek dva boda više od nje.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za 8. studenoga.

Očekuje se da će se Dalić u zadnjem kvalifikacijskom ciklusu osloniti na igrače koje je pozvao i za listopadsku akciju, s time da su se na teren vratili Josip Juranović (i to golom) te Dejan Lovren (kontinuitetom igara). Također, Ante Budimir vratio se treninzima pa nije nemoguće da Dalić i njemu uputi poziv računajući da mu u predstojećim utakmicama treba klasični centarfor.

Ostalo bi više ili manje trebalo biti poznato pa bi poziv trebao nalikovati onom za listopadsku akciju. Taj je ovako izgledao:

Podsjetimo i da danas u 13 sati kreće prodaja ulaznica za susret s Rusijom na Poljudu.

One će se moći kupiti isključivo preko portala za ulaznice, s time da se do 13. studenoga mogu nabaviti po sljedećim cijenama:

Zapad sredina: 200 kn

Zapad: 150 kn

Istok sredina: 120 kn

Istok: 100 kn

Sjever/Jug: 80 kn

Na dan utakmice koštat će:

Zapad sredina: 250 kn

Zapad: 200 kn

Istok sredina: 150 kn

Istok: 120 kn

Sjever/Jug: 100 kn

"Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna covid-potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu", naveli su iz HNS-a. Više ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.