DERBI U SPLITU

Dalić nije došao na derbi. U loži Maleš, Šprajcer, Mamić, Bišćan, Pletikosa...

Foto: Pixsell, Index

IAKO je bio najavljen na poljudskom derbiju Hajduka i Dinama (0:2), mjesto hrvatskog izbornika Zlatka Dalića ostalo je prazno.

Delegaciju HNS-a predvodio je Marijan Kustić, prvi operativac Saveza, koji je u Split stigao u društvu Nevena Šprajcera, vanjskog suradnika HNS-a, i jednog od osuđenika u aferi Pošteno suđenje. U loži na Poljudu vidjeli smo i poznata nogometna imena: izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan stigao je s pomoćnicima Mihaelom Mikićem i Antom Tomićem, bili su tu i hajdukovci Stipe Pletikosa i Joško Španjić te bivši predsjednik Hajduka koji je spomenutog Šprajcera, zajedno sa Željkom Širićem, poslao na pripadajuće mjesto iza rešetaka u aferi Pošteno suđenje.

U prvom redu svečane lože sjedila je delegacija Hajduka - Marin Brbić, Mario Stanić te Ivan Kepčija - a pored njih smjestili su se visoki predstavnici Dinama: Zoran Mamić, osuđenik za tešku pljačku tog kluba, predsjednica Vlatka Peras, ujedno i bivša tajnica bjegunca Zdravka Mamića te članica Uprave kluba, te Krešimir Antolić, član Uprave zadužen za sigurnost.

 

Pročitajte više