Dambrauskas predstavljen u novom klubu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

VALDAS DAMBRAUSKAS novi je trener OFI-ja s Krete, kluba koji se natječe u grčkoj prvoj ligi. Dambrauskas je, podsjetimo, do prije mjesec dana bio trener splitskog Hajduka, a prije toga je vodio Ludogorec te Goricu. Klub s najvećeg grčkog otoka predstavio ga je na konferenciji za medije.

Preuzeo klub u krizi

"Razumijete da u nogometu sve ide jako brzo, a nema kluba koji usred sezone želi promijeniti trenera. Ali, nažalost, stvarnost je drugačija. Stvar je sati u kojima se sve može promijeniti. Prihvatio sam posao odmah, a dojam o ovom klubu je pozitivan", rekao je Dambrauskas.

"Grčki nogomet je poznat u Europi, klubovi redovno igraju u europskim natjecanjima. OFI je tradicionalni, povijesni klub, također je jako poznat. Ponosan sam što sam ovdje i što predstavljam ovaj klub", rekao je između ostalog na predstavljanju u Grčkoj.

Dambrauskas stiže u klub koji nije u dobroj poziciji. Na jedanaestom je mjestu u ligi u kojoj se natječe 14 momčadi. Dosad je u prvenstvu skupio tek šest bodova u devet odigranih kola, uz samo jednu pobjedu i pet poraza.

 

Pročitajte više