HNL

Dambrauskas: Udarili smo temelje za napraviti nešto veliko

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

HAJDUK je u zadnjoj pripremnoj utakmici uoči prve utakmice u novoj sezoni na pripremama u Austriji odigrao 1:1 s mađarskim doprvakom Kisvárdom. Tako je Hajduk pripreme u Austriji završio bez ijedne pobjede. Momčad Valdasa Dambrauskasa je u prvoj prijateljskoj utakmici izgubila 2:0 od Cluja, potom je odigrala 2:2 s HSV-om, prekjučer je izgubila od Genta i jučer remizirala s Kisvárdom.

Hajdukov trener nakon utakmice je rekao: "Imam dobru komunikaciju sa sportskim direktorom i predsjednikom. Stalno smo u kontaktu, na istom brodu i znamo gdje klub želi ići. Sportski direktor je bio tu s nama dva tjedna. Imali smo sastanak skoro svaki dan. Ovaj klub ima dugu tradiciju, 111 godina. Nakon utakmica s Gentom i Kisvárdom osjećaj nije najbolji, ali proteklih šest-sedam mjeseci vidi se napredak i kako idemo u pravom smjeru. Udarili smo temelje za napraviti nešto veliko."

Potom je dodao: "Vjerujem da su pripreme odrađene na dobar način, uvjeti su bili odlični. Ovakve utakmice s protivnicima koje smo odabrali čine i mene i momčad boljima. Takve nas utakmice čekaju u Europi. Kada se vratimo u Split, analizirat ću posljednje dvije utakmice, a onda ćemo se okrenuti pripremama za Dinamo. Hajduk nije jedna osoba, već grupa ljudi koja radi i vjeruje u dobre rezultate i dobru budućnost."

Pročitajte više