Damjanović: Da je sudac priznao gol, utakmica bi završila drugačije

NAKON utakmice protiv Dinama, u kojoj  su gosti u zadnjim tranucima uspjeli izboriti 2:2, rezultat koji je izbacio Hajduk iz kupa, strijelac prvog Hajdukovog gola, Dario Damjanović, nije skrivao razočaranje.

"Ovo je isključivo naša pogreška."- rekao je Damjanović za HTV neposredno nakon utakmice, komentirajući drugo poluvrijeme, u kojem je Dinamo uspio stići Hajdukovu prednost od 2:0 iz prvog dijela.

"Prije svega treba obratiti pažnju na prvo poluvrijeme, gdje se po meni dogodio ključni trenutak."- nastavlja Damjanović, govoreći o situaciji koja po mišljenju Hajdukovaca trebala rezultirati čistim pogotkom na njihov konto.

Lončarić je, podsjetimo, neugodnu loptu upućenu iz slobodnog udarca s velike udaljenosti uspio uhvatiti na samoj gol liniji. Odluka suca Svilokosa da se igra nastavi popraćena je burnim reakcijama Hajdukovih igrača, koji su smatrali da je Dinamov vratar loptu uhvatio kad je već prešla gol liniju.

"Da nam je priznat gol, koji se po meni dogodio, stvari bi drugačije završile. Publika je sve vidjela, za razliku od pomoćnog suca, koji nije bio blizu mjesta događaja. Koliko smo mi krivi, toliko je kriv i taj nesretni sudački previd."- ogorčeno je zaključio Damjanović.

D.R..,M.Č.

Pročitajte više