HNL

Danijel Pranjić ima novi klub u Hrvatskoj. Pomoćnica mu je Tihana Nemčić

Foto: Instagram

DANIJEL PRANJIĆ novi je trener zagrebačkog trećeligaša Trnja. Nakon impresivne igračke karijere Pranjić je započeo trenersku. Prvo je trenirao ciparsku Omoniju kao trener igrač, onda je kratko bio trener drugoligaša Dubrave Tim Kabel, a sada je preuzeo momčad Trnja.

U Trnju će raditi kao glavni trener, a pomoćnica će mu biti Tihana Nemčić, bivša izbornica mladih ženskih reprezentacija te doktorica znanosti na Kineziološkom fakultetu. Na svojim stranicama novog trenera predstavio je klub, a izjavu je dao i Pranjić.

"Uprava kluba sa velikim je povjerenjem pružila podršku novoj struci te vjerujemo kako naš klub čeka jedan zanimljiv period. Ciljevi za sezonu su visoki, što je u skladu sa njegovom bogatom igračkom karijerom i profesionalnosti", poručili su iz kluba, a Pranjić je rekao:

"Drago mi je da sam došao u Trnje, po svemu što sam čuo klub ima bogatu povijest, stabilan je trećeligaš, a ja ću pokušati sa svojom suradnicom Tihanom Nemčić napraviti ih još stabilnijima. Važno je da igrači na kraju budu zadovoljni, uvjeren sam u svoj rad i svoju kvalitetu, a na kraju će rezultat pokazati je li uprava dobro izabrala."

Pročitajte više