Davies na korak od Hajduka, čeka se samo blagoslov Nadzornog odbora

IAKO se činilo da će Amerikanac Charlie Davies potpisati za francuski Sochaux, ponovo je aktualan njegov prelazak u Hajduk. Štoviše, Davies je jako blizu prelaska na Poljud.

Pregovori između Splićana, napadača i njegovog kluba Hammarbyja su obavljeni i sad se čeka odluka Nadzornog odbora. NO se danas sastaje i još samo treba dozvolu za transfer, čeka se još samo njihov pristanak!

"Kao čovjek iz struke mogu reći da smo pratili Daviesa, kvalitetan je igrač i bio bi pojačanje za Hajduk. Znate da smo deficitarni na toj poziciji, Kalinić vjerojatno odlazi. Davies je igrač za Hajduk, a sad je na Nadzornom odboru da odluči hoće li ga kupiti", rekao nam je sportski direktor Ivan Buljan.

Davies je američki reprezentativac koji je sa reprezentacijom osvojio drugo mjesto na Kupu konfederacija. Za SAD je ovaj tamnoputi napadač odigrao deset utakmica i zabio dva gola, a trenutno igra u švedskom Hammarbyju. Vrijednost 23-godišnjaka prema Transfermarktu je dva milijuna eura, no čini se da je cijena malo prenapuhana jer teško da Hajduk može toliko platiti igrača.

Pročitajte više