Davor Pavić više nije glasnogovornik Hajduka: Odlazim ponosan na hajduk.hr

Tekst: M.M.
Foto:

DAVOR PAVIĆ, glasnogovornik i urednik klupskog portala hajduk.hr unatoč ružnim nagađanjima iz Hajduka odlazi izuzetno zadovoljan poslom koji je obavio u svojih 18 mjeseci na tim delikatnim dužnostima. Istakao je da je posao završio i da je ponosan na svoj doprinos Hajduku u odnosima s javnošću, prenosi službena hajdukova stranica.

"Ponosan sam jer smo ustrojili službu za odnose s javnošću koja do tada nije postojala u klubu i postigli u tome poslu izuzetnu razinu profesionalnosti. Krunu svog rada u odnosnima javnošću smatram posebno portal Hajduka, hajduk.hr koji je dokazano postao vrlo "čitano štivo". Ostajem naravno i dalje hajdukovac svim  srcem,spreman pomoći u svakom trenutku. Svom klubu želim sve najbolje u novim natjecanjima utakmicama i životu. Hajduk i za mene kao i za sve živi vječno", rekao je na odlasku Davor Pavić.

"U svemu me zasmetalo jedino što je zlonamjerno prezentirano da sam ja privatizirao klupski portal. On ostaje živjeti i dalje i ostaje naravno Hajdukov. A osobno sam ponosan baš zbog toga što će portal živjeti i dalje, jer sam onaj koji je pokrenuo i oformio taj klupski prozor u svijet", dodao je.

Za dosadašnji rad Hajduk se Davoru Paviću zahvalio a rastanak je, makar je možda bilo i drukčijih nagađanja, bio sportski i prijateljski. Dodajmo kako se spominje da je predsjednik Svaguša za sada zabranio igračima davati izjave za službeni portal i emisiju "Bili kutak".

Pročitajte više