David de Gea u senzacionalnom poslu nakon odlaska iz Uniteda

Foto: EPA

DAVID DE GEA (33) i dalje je bez kluba. Španjolski vratar napustio je Manchester United po isteku ugovora ovoga ljeta nakon 12 godina. U United je stigao u srpnju 2011. za 25 milijuna eura iz Atletico Madrida i dugi je niz godina bio jedan od najboljih vratara Premier lige i Europe. Za United je nastupio 545 puta, a za Španjolsku 45 puta. 

Onda Cero danas piše kako je De Gea zainteresiran za ulazak u španjolskog drugoligaša Eldense. Taj klub ušao je ove sezone u drugoligaško društvo, a trenutno je hit prvenstva i nalazi se na 11 poziciji. Mnogi su mu predviđali sigurno ispadanje, no malo poznati španjolski klub sjajno kotira.

De Gea razmišlja o kupovini kluba

De Gea se ovih dana raspitivao oko potencijalne kupovine tog kluba jer aktualni predsjednik Pascal Perez odlazi nakon što je klub poslije 60 godina uspio profesionalizirati. Marca prenosi kako je De Gea potencijalni novi vlasnik Eldensea.

De Gea je u Unitedu igrao za oko 20 milijuna eura po sezoni i bio je jedan od najplaćenijih nogometaša Premier lige. United mu na kraju prošle sezone nije htio produljiti ugovor jer je doveo Andrea Onanu iz Intera.

Pročitajte više