De Gea umjesto Livakovića? Turci: Hrvat se oprostio, ali nije potpisao za Fenerbahče

Foto: EPA

DOMINIK LIVAKOVIĆ (28) mjesecima se povezuje s transferom u Fenerbahče, no hrvatski reprezentativac i dalje je golman i kapetan Dinama, s kojim ima ugovor do ljeta 2024. godine. Dinamo traži deset milijuna eura za Livakovića, koliko iznosi njegova otkupna klauzula, dok Fenerbahče navodno nudi milijun eura manje. Ne uspiju li svi zajedno postići dogovor, turski klub mogao bi se okrenuti drugim opcijama.

Fanatik piše da Fenerbahče ima plan B, a to je David de Gea (32). "Livaković je Fenerbahčeova najveća želja. Fener je postigao dogovor s Dinamom i Livakovićem, koji se čak u utakmici Superkupa (pobjeda protiv Hajduka, op. a.) oprostio od navijača. Unatoč tome, nije potpisao za Fenerbahče. Navodno nije bio siguran želi li doći u turski klub jer je dobio ponudu iz Saudijske Arabije", piše Fanatik.

De Gea je napustio Manchester United nakon 12 godina. Istekao mu je ugovor i trenutno je bez kluba. Navodno su za njega zainteresirani Bayern i Inter, čiju je ponudu od pet milijuna eura godišnje plaće odbio, već očekuje između devet i deset milijuna eura po sezoni.

Pročitajte više