DEBELI PIZZA MAJSTOR JE SVE ZAKUHAO Milan poslao iznenađujuću poruku odbjeglom sinu

Foto: Getty Images / Guliver Image

MILAN, njegovi navijači, ali i praktički cijela nogometni svijet okrenuli su se protiv Gianluigija Donnarumme, koji je, unatoč ljubljenju grba i zaklinjanja u crveno-crnu ljubav, odbio produžiti ugovor i plaću od čak pet milijuna eura godišnje. 

Naravno, potez 18-godišnjeg vratara stigao je u dogovoru s kontroverznim menadžerom Minom Raiolom, koji je napao čelnike Milana i tvrdi da se njegovom igraču prijetilo smrću

Odgovor je ekspresno stigao...

"Boli nas kad vidimo što se događa u današnjem nogometu. Nakon svega smo jako tužni i bijesni. Kao klub smo sve učinili kako bi igrač i njegova porodica bili zadovoljni. Pokušavali smo ga uvjeriti u svakoj prilici da ostane. I, sve je bilo u redu do nedavno, a onda je pod utjecajem Raiole odlučio drugačije", započeo je izvršni direktor Marco Fassone. 

"Nije bilo prijetnji. Željeli smo ga zadržati i to još uvijek želimo, nakon svega. Međutim, ne možemo se osloniti na igrača kojem ugovor ističe za godinu dana. Morali smo reagirati. Također, želimo igrače koji znaju čiji dres nose i koji poštuju crveno-crne boje. Mislimo da Gigio to posjeduje i željeli smo graditi momčad oko njega, a plaća od pet milijuna eura samo je dokaz koliko smo bili ozbiljni", ističe Fassone.

Milan je tražio po novom ugovoru otkupnu klauzulu od 200 milijuna eura, a Raiola 10 milijuna, što je bilo nevjerojatno...

"Pazite, oni su nama učinili veliku štetu i Milan bi mogao ostati bez 100 milijuna eura, koliko kažu da trenutačno vrijedi Donnarumma. Klub je vjerovao u njega, pružio mu priliku sa 16 godina i nije u redu da sve na kraju završi ovako jer smatramo da je Gigio dobar momak i odličan vratar, koji treba Milanu", ispričala je alfa i omega Milana.

Na San Siru razmišljaju hoće li prodati vratara ili mu se osvetiti i ostaviti ga godinu dana na tribini...

"On nije na prodaju, za sada. Trener Vincenzo Montella odlučit će hoće li Donnarumma stati na gol i je li spreman za tako nešto nakon svega. Mi se moramo osigurati za svakog nogometaša koji je naš i ne možemo dopustiti da nam ostali klubovi otimaju igrače, zato ćemo vidjeti što će se događati", poručio je Fassone, pa poslao poruku akteru cijele sapunice...

"Svaki put je ponavljao da želi ostati i da voli Milan. Međutim, Raiola je imao veliki utjecaj u cijeloj priči. No, ako je Gigio spreman razmisliti i predomisliti se dočekali bi ga raširenih ruku kao klub, a vjerujem da bi mu oprostili i navijači. Nismo promijenili mišljenje o njemu i željeli bi da on bude jedan od najvažnijih igrača novog Milana u godinama koje slijede", zaključio je Fassone. 

Pročitajte više