Debi iz noćne more za velikog vratara: Harta Talijani najprije ponizili, a onda je skrivio gol za poraz

Foto: Guliver Image/Getty Images

GODINAMA Englezi nisu imali pravog vratara, valjda još od Davida Seamana. A onda se pojavio Joe Hart. U deset godina vratarskog staža u Manchester Cityju (četiri je proveo na posudbama, a šest u dresu kluba s Etihada) odličnim obranama prigrabio je dres nacionalne selekcije čiji je prvi vratar već punih osam godina.
 

No, dolazak Pepa Guardiole u City u samo dva mjeseca život je Joea Harta pretvorio u noćnu moru. Španjolac je odmah da do znanja Englezu da ne računa na njega, a kad je pri tome još sa sobom u paketu doveo i Claudija Brava, jasno je bilo da Hart mora tražiti novi klub.
 
Ovo je ljeto Englez prešao u Torino, a danas je protiv Atalante i debitirao u novom dresu, no premijerni nastup za Torineze bio je nastup iz najgorih noćnih mora.
 
Najprije su ga organizatori utakmice ponizili krivo mu napisavši ime u službenom zapisniku (John umjesto Joe), da bi se onda i on sam potrudio da do kraja začini stvari.
 
Taman kada je njegova momčad povela golom Falquea u 54. Minuti, nepune dvije minute kasnije Hart je loše istrčao na jedan korner i domaćini su izjednačili golom Masiella.
 
Do kraja su domaći dali još jedan gol iz penala i slavili s 2:1.
 

Pročitajte više