Dejan Lovren zbog brata prijeti na Instagramu: Majmune izbriši to, bit će ti žao

Foto: Hina, Screenshot instagram

NAKON što je za vrijeme četvrtfinalne utakmice Svjetskog U-17 prvenstva u Čileu protiv Malija (0:1) izbornik Hrvatske Dario Bašić u jednom trenutku iz igre izvadio Davora Lovrena, napadača kadetske reprezentacije, a inače mlađeg brata puno poznatijeg braniča Liverpoola i hrvatskog reprezentativca, mlađi Lovren počeo se neprimjereno ponašati, nervozno gestikulirati prema Bašiću, očito nezadovoljan što je morao iz igre.
 
Taj potez mlađeg Lovrena razbjesnio je jednog navijača koji je svoj komentar o razmaženom ponašanju mladog igrača iznio na svome Instagram profilu.
 
''Katastrofa. A Lovren je sramota za hrvatsku reprezentaciju. Jadno ponašanje iza njegove izmjene'', napisao je navijač, a nije dugo trebalo čekati da u obranu brata stane Dejan Lovren. Stoper Liverpoola i hrvatske reprezentacije zaštitnički se postavio u obrani brata, međutim, pri tome nije birao riječi i vulgarnim i pomalo prijetećim riječima tražio je od navijača da odmah izbriše komentar.
 
''Slušaj me sad dobro idiote! Ja znam koji pratim nogomet da je moj brat loše igrao i loše se ponašao i ti ne misliš da sam ja njemu ti već rekao? Majmune jedan izbriši to odmah što si napisao jer će ti bit žao, dečko je mladi bar radi nešto pametno u životu a ne kao ti koji očito nema što pametnije radit nego pljuvat samo. Da si isti čas to obrisao!'', napisao je Dejan Lovren.
 
 
Brat spomenutog i izvrijeđanog navijača sad je stao u obranu svoga brata i Lovrenu starijem napisao odgovor preko društvenih mreža.
 
Evo jedne poruke ili bolje reći prijetnje, gospodina Dejana Lovrena upućene mome bratu Valentinu!
 
Dakle: Na kritiku upućenu od mojega brata putem komentara na Instagramu, njegovom (Dejanovom) bratu Davoru, povodom utakmice SP-a U17, Hrvatska-Mali 0:1, poslije u najmanju ruku bezobraznog ponašanja, prilikom izlaska iz igre. Očigledan primjer bahatosti i nedodirljivosti. Tako se ne ponaša prema svojim kolegama, trenerima, a samim tim ni prema navijačima, a najmanje prema reprezentativnom dresu... Toga dečka donekle i razumijem, jer mlad je i nadam se da će izvući pouku iz toga!
 
Ali mi nisi jasan ti (neću te nazvati idiotom, ni majmunom, kao što ti to prakticiraš) Dejane, koji prijeti mome bratu! E, pa dragi moj Dejane, ajde izvoli sad pa meni zaprijeti! Znači igraš nogomet i ti nedodirljiv, pa buraz nije ti to baš tako. Igraš se Boga, igraš se s vatrom! Izvoli pa zaprijeti još jednom, a pogotovo mome bratu, jer to samo govori o tebi! I moram ti još samo reći da su vas lijepo naučili ponašanju u HNS-u. Vi poznajete samo zakon jačeg, e pa neće moći ovaj put... Mislim da si se tu malkice zaj...!
 
A kao dokaz prijetnje, prilažem komentar moga brata i tvoju prijetnju koju si uputio u inbox, jer naravno nisi imao muda da to učiniš javno...
 
Svako dobro Dejo...
 

Pročitajte više