DEJAN LOVREN

Dejan Lovren postao prvak Rusije: "Žao mi je što nisam mogao dati doprinos"

Foto: EPA

DEJAN LOVREN postao je ruski prvak sa Zenitom iz St. Peterburga. Tri kola prije kraja prvenstva Zenit je pobjegao moskovskom Dinamu na devet bodova. Dinamo je jučer izgubio od Ufe 3:2 na domaćem terenu, a Zenit je kao domaćin pobijedio Lokomotiv Moskvu 3:1.

Zenit je prvak zbog boljeg međusobnog omjera jer je kao domaćin pobijedio Dinamo 4:1, a u drugoj je utakmici u Moskvi završilo 1:1. Hrvatskom reprezentativcu i kapetanu Zenita ovo je drugi naslov ruskog prvaka u drugoj sezoni u klubu. Uz to, Lovren je sa Zenitom osvojio i dva ruska superkupa. Ove sezone mučile su ga ozljede pa je odigrao 1542 minute u svim natjecanjima kroz 19 nastupa. Lovren se danas oglasio na društvenim mrežama.

Lovren: Žao mi je što nisam mogao dati doprinos

"Opet smo prvaci! Uz toliko problema, pokazali smo klasu tijekom cijelog prvenstva. Žao mi je što nisam mogao dati doprinos momčadi u drugom dijelu prvenstva zbog komplicirane ozljede. Dajem sve od sebe da se što prije vratim i nastavim s novim pobjedama. Hvala navijačima na podršci. Bravo, ekipa", poručio je Lovren.

Pročitajte više